dijous, 13 de desembre del 2012

Comunicat en suport a la convocatòria i als familiars i amics de PEDRO Álvarez.


El 15 de desembre de 1992, Pedro Álvarez, un jove de 20 anys ciutadà de L’Hospitalet de Llobregat,  estava amb la seva xicota a l’avinguda Catalunya (Barri de la Florida), quan al intentar travessar un carrer, un cotxe casi l’atropella. En aquell moment, Pedro, va iniciar una discussió amb el conductor, aquesta va ser la que va fer al conductor agafar una arma que portava dins el seu cotxe, i li va fer 3 trets que van acabar amb la seva vida. A partir dels testimonis i de les proves que hi havien, van recaure sobre un policia nacional que va ser detingut però al 3r dia va ser posat en llibertat. Tot i que les proves apuntaven que havia sigut aquest policia, la jutgessa va dificultar l’ investigació on totes les proves apuntaven al policia.


El proper dissabte 15 de desembre, es compleix el 20 any del seu assassinat a mans d’un policia. Durant tots aquets anys la seva familia ha estat lluitant per a que aquest policia compleixi la condemna i reclamant que no vol la impunitat policial.

El casal popular i independentista de L’Hospitalet, dona tot el suport i la energia de continuar als familiars i als amics, i es per això que ens sumem i convoquem a tots/es els ciutadans i ciutadanes a assistir al seu homenatge el proper dissabte 15 de desembre a les 11 del matí a l’avinguda Catalunya i també a la manifestació que tindrà lloc a la plaça universitat a les 17:30 d’aquell mateix dia.

Nosaltres ni oblidem ni perdonem!

Pedro Hermano nosotros no olvidamos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada